I Allahs den Nåderikes den Barmhärtiges Namn.

Nationella Ijtema Sverige är namnet på det årliga mötet då alla landets Khuddam och Atfal träffas på ett och samma ställe och är den absoluta höjdpunkten i vår aktivitetskalender.

Det kommer att hållas teoretiska samt fysiska tävlingar inom olika ämnen och sporter. Vi får tillfälle at lära oss nya saker och repetera det vi redan kan. Vid denna träff umgås man och knyterantingen nya kontakter eller förstärker de befintliga.

Nisab för det 38:e Nationella Ijtema Majlis Khuddam ul Ahmadiyya & Majlis Atfal ul Ahmadiyya finns för att ladda ner på denna sida. MKA Sveriges Nationella Ijtema 2022 kommer inshAllah arrangeras den 17-18-19 juni 2022 i Mahmood Moskén, Malmö.

Nisab (läroplan) för de teoretiska tävlingarna finns tillgängligt för nerladdning i sidopanelen. De fysiska tävlingarna som kommer anordnas på Ijtema meddelas inom kort.

Chanda Ijtema är 120 kr per person för både Khuddam and Atfal. Betala i första hand in direkt till MKA Sveriges bankgiro nummer: 5076-5643. Glöm inte att skriva namn och “Ijtema 2022” när du betalar genom internetbank. JazakAllah.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar